Feiten over fles laten bedrukken onthuld

Een DOPPER drinkfles is bedoeld een ieder welke een positieve bijdrage wenst te bezorgen aan het leefmilieu en SIMAVI wenst te ondersteunen. Een vast bedrag is namelijk ieder fles gedoneerd aan SIMAVI die hierbij waterprojecten in ontwikkelingslanden ondersteund.

HEMA vormt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare methodes teneinde jou ons uitstekende bezoekerservaring te leveren, om jouw relevante advertorials te bieden en teneinde jouw surfgedrag te meten. Met die cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden je internetgedrag binnen deze webwinkel volgen.

Voor Maxilia beschikken over wij ons persoonlijk ontwerpstudio, supersnelle rakkers die zorgen dat jouw logo zo echt geoorloofd op dit product komt.

Verbind jouw bedrijfsnaam aan de duurzame filosofie met een bedrijf met bedrukte Doppers. Nu alang van 30 stuks leverbaar! Dit inzicht voor de Dopper is dat de bidons niet louter en blijvend bestaan wegens de gebruiker, maar ook nog weleens ons hoger streven fungeert. Een Dopper Foundation is het optimale middel teneinde mineraalwater te drinken. De Dopper drinkfles is een Nederlands product dat 100% BPA vrij is. Veelvuldig toepassen met die ondertussen beroemde merkflessen zorgt wegens niet zo kunststof, dit zelf vullen reduceert dit onnodig verpakken aangaande bronwater én jouw ondersteunt anderen aan schone drinkwatervoorzieningen.

Een etiketten geraken eenzijdig bedrukt in full colour, PMS en zwart/wit. Ons combinatie kan zijn natuurlijk verder geoorloofd.

Wegens iedere gebeurtenis is ons passend cadeau te vinden in onze webshop. Zo ook een gebroorte bieden we een breed scala eigen cadeaus aan.

Jouw kan ervoor kiezen dit etiket met een fles champagne te laten bedrukken met je persoonlijk foto, merknaam en tekst, doch verlangen is je het wat hipper aangrijpen? Laat dan een luxe prachtige champagne kist bedrukken betreffende jouw eigen ontwerp. website Maak het cadeau compleet betreffende ons met onze unieke designs en het champagne cadeau kan zijn volstrekt af!

Betreffende een witte Dopper geef je je bedrijfslogo of reclameboodschap ons duurzaam tintje. Combineer een kleuren met de Dopper flessen en maak zo je eigen eigen Doppers met merknaam. Meer begrijpen aan Dopper met opdruk, Doppers personaliseren of Doppers bedrukken korte oplage? We helpen jouw graag!

Kies aanvankelijk ons mooi kader vanwege jouw wijnetiket. Voor een persoonlijk uitkomst kun jouw daarna zelf ons foto uploaden. Snijd het formaat bij, waardoor deze mooi op dit wijnetiket past. Jouw kunt hem vergroten, verminderen of centreren. Ook kun jouw er tekst op zetten. Met ons opwindend filter maak je jouw eigen wijn cadeau helemaal af. Ingeval jouw klaar raakt met het etiket ontwerpen, klik jouw op 'kopen'. En gaan wij wegens jou aan een slag.

Start op deze plaats betreffende personaliseren Start op deze plaats met personaliseren Een leukste designs op hoogwaardig hardboard

Geef jouw akkoord? Dan begint de drukkerij gelijk betreffende snel flesopeners bedrukken. Wij verzenden de order en wensen dat deze op tijd voor je geleverd wordt. Verdere weten? Bel vervolgens vanwege info aan snel flesopeners bedrukken.

Momenteel is er over allemaal geoorloofd om foto's te herstellen en te verversen. Hiermee kun je oude foto's nieuw leven inblazen en mogen je samen over herinnering betreffende betrekking tot die foto babbelen. 

Geen gevectoriseerd logo? Nauwelijks nood, Maxilia regelt dit wegens jouw! Dit merknaam mag in elk willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. De ontwerpstudio tekent dit vervolgens bekwaam aan. En dit kost niets! Vanwege de extra werkzaamheden zal de leverdatum betreffende een bestelling ons dag later bestaan.

Zo u interesse bezit in het perfect Dopperpakket, dan stemmen we uw wensen af op een mogelijkheden. Tot mijn spijt is een minimale afname betreffende volledig Dopper maatwerk pakketten, van 500 stuks op maat te realiseren. Vraag het naar een mogelijkheden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *